Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Marjolijn Marjolijn uit Oosterbeek schreef op mei 8, 2019 om 5:20 am:
Wat een heerlijke plek! Marianne en Ruben zijn zeer gastvrij, makkelijk en hartelijk. De dagen dat wij er waren was het fris en winderig, maar in de tent heel comfortabel met het kacheltje. De douche was een echte traktatie! De dieren, de trampoline en het voetbalveldje maakten het plaatje compleet. Onder Zeil B&B is echt een aanrader!
Loes, René, Famke & Fenna Loes, René, Famke & Fenna uit Nootdorp schreef op april 28, 2019 om 4:56 pm:
Wat hebben wij genoten! We waren maar een paar dagen weg en het voelde als een week. De tent is superluxe! Alles is aanwezig. De douch was een heerlijke verrassing, geweldig!! Onze meiden mochten met Ruben de dieren eten geven. Ze hebben het hier nog over. Van het voetbalveldje naast de tent is goed gebruik gemaakt. We komen zeker weer een keer terug! Lieve groeten van ons
Norma Norma uit Zwolle schreef op april 26, 2019 om 8:15 pm:
"Mama en papa, we missen de camping nu al"! De kinderen hebben dagen gevoetbald en met de dieren gespeelt. Mochten zelfs Ruben helpen klussen! Ze hebben genoten! De B&B ligt in een prachtige omgeving. Safaritent was van alle glamping gemakken voorzien, inclusief heerlijke stortdouche. Ontbijt was echt luxe, we hebben genoten! Marianne en Ruben (en de kinderen) bedankt voor jullie gastvrijheid!
Ruben en Marianne Ruben en Marianne schreef op februari 21, 2019 om 9:25 pm:
We hopen hier in de toekomst positieve verhalen van onze gasten te plaatsen!
Bezoek Roosendaal in stijl

Overnacht bij ons!

U kunt bij ons overnachten in de heerlijke studio of robuuste safaritenten. Boek nu of neem contact met ons op voor meer informatie!

Roosendaal

Holterbergsestraat 2b
4703 SR